sex sa tetkom sorted by
relevance

Admin12.06.2021

Incest sex sa tetkom

Ja se nasmijah i rekoh kao u sali ako on njoj zavuce ruku u gacice zavlacis i ti meni ruku u gacice.
6903
Admin06.07.2021

sex sa tetkom

To se nikad ne zaboravlja.
909
Admin05.09.2021

Sex sa tetkom

Digla je carsaf legla pored mene, ja sam bio samo u gacicama , ona je bila u kratkoj spavacici iznad koljena od bijele svile, okrenuli smo se licem u lice, milovala me je po glavi, spustila je ruku na moja ledja, grebala me je noktima, kurac mi se digao, mislio sam da ce mi se rasprsnuti u gacama,rukom se spustala niz ledja polako , njezno spustila mi je ruku na guzove,uhvativsi ih jako,miluj i ti mene rece ona,okreni se ledjima prema meni rekoh joj, okrenula se a spavacica joj se zadignula tik do guzova , masirao sam joj vrat,spustajuci se lagana niz ledja gnjecece ih cvrsto,pri svakom pritisku uvijala se ispustajuci uzdah, spustio sam se rukama na nozne clanke,noktima sam brzo presao od pete do trtice, zadignuvsi joj spavacicu, vidjela je da mi smeta malo se pridigla i skinula je sa sebe, sada sam gledo u nju sa ledja bila je samo u gacicama, koza joj je mirisala na kremu,opet sam je milovao po vratu spustajuci se niz ledja zaustavio sam se na guzama , uhvatio sam ih obadvjema rukama , spustio sam joj gacice do ispo guzova povukao sam prst po sredini guze,zastenjala je, samo me milki nista vise,molim te, nisam se obazirao na njene rijeci, jednom rukom sam joj uhvatio sisu,stisnuo sam joj bradavicu izmedju dva prsta, nije mogla vise da izdrzi ,zabacila je ruku nazad uhvativsi me za kurac,ja sam skinuo gace jednim pokretom,stavio sam joj ga u ruku,samo ga je stezala,polako sam joj gurao ruku prema supku, osjetio sam toplotu supka,krenuo sam dalje,spustio sam se do pickice,kada sam je dohvatio, kurac mi je uzela jace pocela je da ga drka laganim ritmom.
7404
Admin15.07.2021

Incest sex sa tetkom

Sad mi je lakse mislila sam da sam napravila gresku, ali ja te volim, ispunila bi svaku tvoju zelju, znas pricala sam sa tetkom te smo se dogovorile da te obucimo u svemu sto te interesuje.
1305
Admin05.07.2021

Seks sa tetkom besplatni film

Jedan dan se zadesilo tako da svi moji odu u drugi grad zbog iznenadne smrti nekog prijatelja.
7404
Admin25.08.2021

Sex sa mojom tetkom

Tetka je ustala jednim potezom skinula svoju haljinu sa sebe, ostala je samo u crvenim tangama,nisam mogao vjerovati da gledam tetku u ovom izdanju ispred sebe uzela ga je obadvjema rugama , rece ovo ce samo tetka da mazi i pazi od sad pa na dalje.
6606
Admin12.06.2021

Tetka

Izasao sam na terasu rostilj se vec raspalio,svjetla u bazenu su bila upaljena ,na stolu su bile zapaljene svijece, lagana muzika sezdesetih, u zraku sam osjetio da je to ta noc, noc za pamcenje!!!!!!!!!! Nije to nikakva bruka sto si radio sinoc.
8406
Admin25.06.2021

Prvi seks sa tetkom incest prica

You've come here because you were searching for free porn movies, aren't you? To vece sam je jebao u svim mogucim pozama celu noc… Tih nedelju dana smo se ponasali ko bracni par neprekidno smo se jebali lizali, ljubili, mazili, guzili.
3508
Admin30.07.2021

jebanje s tetkom

Posto je bila guzva nisam obracao paznju da ce me neko vidjeti.
Admin05.08.2021

sex sa tetkom

Jedva sam cekao jutro da vidim kakvu ce odluku da donesu, nadao sam se da ce tetka to malo pogurati kod mame a i ja sam odlucio da malo pomognem.
1904
Admin24.07.2021

jebanje s tetkom

Stali smo, minutu nismo nista pricali samo smo lezali priljubljeni jedno uz drugo toplim tjelima a u vazdunju se mjesao miris njene kreme sa mirisom sperme i njene picke.
7702
Admin27.06.2021

Incest sex sa tetkom

Sad je zadovoljno lezala na ledjima, gledao sam joj tjelo koje sam tek sada uspio detaljno vidjeti, sise su joj stajale vrlo cvrsto, imala je male smedjkaste krugove oko bradavica, sisa ja desetke, ravni blago misicavi trbuh, venerin brijeg joj je bio izbrijan samo je imala mali trokutic na samom sastavu izmedju nogu, vidjela je kako je gleedam, svidja li ti se moje tjelo rece,vise nego sto sam se nadao,okreni se potrbuske zelim da te gledam sa ledja, koza joj je bila njegovana od glave do pete, guzovi su joj bili uski i ispupceni kao da ih je napuhala sa pumpom,rasirila je noge izazivajuci me, pogledao sam joj supak nijedne dlacice nije imala ni na supku ni na picki, noge kao u manekenki duge.
4302